Comhem förändringar för TV8 & Kanal 9

Vi genomför arbete i vårt nät

För att utöka kapaciteten i nätet och för att kunna leverera fler tjänster i framtiden kommer vi inom de närmaste två veckorna att genomföra ett arbete i ditt område. Detta arbete innebär att de analoga kanalerna TV8 och Kanal 9 kommer att byta frekvenser, och därmed kanalplats på din tv.

Vad du behöver göra

När arbetet är genomfört behöver du göra en kanalsökning på din tv för att åter få tillgång till samma kanaler som tidigare. Ta hjälp av tv:ns manual om du är osäker på hur en kanalsökning går till. Vi kommer att i möjligaste mån att förlägga arbetet nattetid för attminimera påverkan för dig. Trots detta kan det under tiden som arbetet pågår förekomma mindre störningar i tv-sändningarna.

Vill du veta mer om kanalomläggningarna

Eller behöver du hjälp? Då är det bara att ringa oss på 0775-17 17 11.
Du kan även besöka comhem.se som vi kontinuerligt uppdaterar med den senaste informationen om vad som händer.

Med vänliga hälsningar

Com Hem AB
Kundservice


Publicerat

i

av

Etiketter: