TV ComHem

Com Hem har startat en ny kanal kallad Tv Com Hem. Tv Com Hem är en nyhets-, nöjes- och aktualitetskanal som till största delen bygger på TV4:s nyhetskanal TV4 News men också innehåller Tv Krönikan och Com Hem Kompaniet. Du får nyheter dygnet runt från TV4 News med senaste nytt från Sverige och världen med internationella inslag levererade av BBC World News, liksom de senaste nöjesnyheterna. I kanalen visas också program som handlar om tv, film, internet och ny teknik. Du hittar kanalen på kanalplats 20.

Kanalen är gratis vilket innebär att du kan se den utan att välja den som en av dina 8 favoriter. Har du valt TV4 News som en av dina favoriter bör du ta ställning till om du ska frigöra den och välja en annan kanal istället.

Mer information hittar du på www.comhem.se.

Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter: