Vårstäddagen 2015

Städdagen äger rum lördagen den 25 april.

Vi träffas som vanligt kl. 10.00 i kvartersgården där det finns närvarolistor och listor på dagens arbetsuppgifter.

Samfälligheten bjuder på fika kl. 12.00 i strålande vårsol.

Vårt områdes välbefinnande är beroende av våra arbetsinsatser och även din insats behövs. Men städdagen är inte bara arbete utan ett utomordentligt tillfälle att träffa övriga boende i vårt område, personer som du kanske sällan eller aldrig får tillfälle att träffa och prata med i annat fall. Och för nyinflyttade är städdagarna osökta tillfällen att lära känna sina nya grannar och för oss andra att lära känna er som är nyinflyttade. Ta den chansen!

Boka redan nu av 3 timmar (inkl. fika) den 25 april.

Styrelsen/

Sture Hortlund


Publicerat

i

av

Etiketter: