Vårens städdag

Vårens städdag äger rum lördagen den 22 april mellan kl. 10.00 – 12.00.
Vi startar som vanligt i kvartersgården där det finns både aktivitets- och närvarolistor.
 
I år tänkte vi utöver det vanliga vårfixet även byta sanden i sandlådan!
  • Bra om några tar med sig skyfflar.
  • Vi skulle uppskatta om någon ville ställa upp med att låna ut en släpkärra att frakta gammal sand till sopstationen. Är det någon som kan ställa upp med ett släp vore vi tacksamma om ni meddelade styrelsen (styrelsen@63an.se) annars måste vi hyra ett släp.
 
Efter städdagen kommer de och sopar upp sanden på vägarna. Därför är det bra om alla till städdagen har sopat ut sanden runt sin tomt till mitten på gatan. Så blir det mycket enklare att ta upp all sand.
 
Samfälligheten bjuder sedan på förtäring i form av grillade hamburgare kl. 12 i/eller utanför kvartersgården i förhoppningsvis vackert aprilväder.Emoji
I samband med grillningen blir det lotteri även i år! Vi tar gärna emot saker till lotteriet som ni tycker kunde vara roliga lotterivinster. Priser kan lämnas vid städdagens början till Elin och Mia.
Vårt gemensamma områdes välbefinnande är beroende av våra arbetsinsatser och även din insats behövs.
Men städdagen är inte enbart arbete! Det är ett härligt tillfälle att träffa både nya och gamla medlemmar i vårt område, som man annars sällan eller aldrig träffar.
Ni som är nyinflyttade, för er är städdagarna mycket bra tillfällen att lära känna sina nya grannar och för alla som bott här lite längre är det perfekt att få lära känna er som är nya.
Så boka in ca 3 timmar (inkl. lunch) lördagen den 22 april!
 
Välkomna!
Styrelsen genom Elin Fundell

Publicerat

i

av

Etiketter: