Höstens städdag den 20 oktober

Den 20 oktober kommer vi att ha städdag i grannsamfälligheten.  Vi startar som vanligt 10.00 i kvartersgården där det finns aktivitets- och närvarolistor. Samfälligheten bjuder sedan på förtäring i form av grillade hamburgare kl 12.00. 

Vårt gemensamma områdes välbefinnande är beroende av våra arbetsinsatser och även din insats behövs. Men städdagen är inte enbart arbete. Det är ett härligt tillfälle att träffa både nya och gamla medlemmar i vårt område som man annars sällan eller aldrig träffar. Ni som är nyinflyttade, för er är städdagarna mycket bra tillfällen att lära känna sina nya grannar och för alla som bott här lite längre är det perfekt att få lära känna er som är nya. Så boka in ca 3 timmar (inkl lunch) lördagen den 20 oktober.

Påminner även om att vår förening fyller 40 år 2019. Vi tänker oss att det vore trevligt att nästa sommar uppmärksamma detta med en jubileumsfest (vilket vi även beslutade om på årsmötet). Vi behöver inför planerandet av detta en festkommitté. Anmäl ditt intresse till oss i styrelsen för att vara med i festkommittén. Vi behöver olika åldrar på deltagarna i festkommittén.

Välkomna??

Styrelsen genom Anders Edvinsson

 
 
 

Publicerat

i

av

Etiketter: