Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/7/7/63an.se/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68 Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/7/7/63an.se/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35 Viktigt meddelande till 63:ans samfällighet – 63:an

Viktigt meddelande till 63:ans samfällighet

Med anledning av den rådande situationen med virussmittan, har 63ans styrelse beslutat att skjuta fram årsstämman en tid. Nuvarande styrelse sitter kvar tills ett nyval kan hållas. All verksamhet läggs på is, vi får ju ingen ny budget, men inkommande löpande fakturor kommer givetvis att betalas och akut uppkomna situationer åtgärdas. Årsavgiften kommer att debiteras i vanlig tid och till samma summa som 2019.
Vi återkommer om ny tid för årsstämman så snart läget närmar sig det normala.

Styrelsen för 63ans samfällighet i Storvreta


Publicerat

i

av

Etiketter: